fredag 21 januari 2011

Glupsk

Här är det såklart förkylningstider och både jag och sambon är tröga och får inte mycket gjort. Ragna däremot är en riktig liten dampflicka och har så mycket överskottsenergi att hon inte vet vad hon ska göra av den. Orsaken är att hon av någon anledning fällt pälsen på magen som växte ut efter operationen. Ny päls är på väg men hon kan ju inte springa i snön med bar mage. Så nu har hon inte fått komma ut i koppel sedan mitten av december (innan Umeåresan) och är extremt understimulerad. Hon är dessutom väldigt svår att sysselsätta eftersom hon nästan uteslutande sysselsätter sig med saker hon anser ätbara. Så det måste vara något som inte gör henne tjock, inte är giftigt och inte slukas på 5 sekunder. Någon som har ett tips?

Får hon själv välja äter hon helst: Tapet, kartong, husses rislampa, mattes ikeakista av bananfibrer (det är nästan inget kvar), mattes jättedyra studentlitteratur, godispapper, allt annat gjort av papper, etc.
Eftersom hon når över många bordskanter så är alltid något av detta tillgängligt.

Även om hon är lite besvärlig ibland så tycker jag för det mesta bara att det är kul att hon är så pigg och aktiv och springer runt och gör glädjeskutt. Med en underbart söt liten solstråle springande runt fötterna är det svårt att inte vara på bra humör.

Korta visiter på balkongen är en av favoriterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar